Skip to content
Dood aan zee - Barrie Stevens site 2
Dood aan zee - Barrie Stevens site 3
Dood aan zee - Barrie Stevens site 5
Dood aan zee - Barrie Stevens site 4
DAZ Betty def

Wanneer de oude acteur zijn intrek heeft ingenomen in een hotelkamer aan zee, heeft hij nog maar één doel in zijn leven: De as van zijn grote liefde uitstrooien, daar waar hij hem vijfentwintig jaar geleden verloor, om vervolgens zijn leven te beëindigen. Want hoe gelukkig kun je zijn met zoveel oude pijn? Gaat het de acteur lukken zijn doel te bereiken ? Want in het hotel ontmoet hij de jonge medewerker Sabri, die zijn besluit een verrassende wending weet te geven.

Dood aan Zee is een intiem, ontroerend en taboedoorbrekende voorstelling, waarin Barrie Stevens en Terence van der Loo een ode brengen aan de liefde, de dood en de zee. Het stuk is geïnspireerd op de roman Dood in Venetië én het leven van Barrie Stevens en zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard.

Cast
Terence van der Loo
Barrie Stevens

Regie & Scenario
Gerardjan Rijnders

Speeldagen
22 en 23 oktober 2022
Try out voorstellingen
Betty Asfalt Complex – AmsterdamUit de pers
“Dood aan zee is een sterk biografische voorstelling van de Nederlandse acteur-choreograaf Barrie Stevens..”; “Biografisch, maar er wordt een stevige hand zout over de waarheid gestrooid, en daar is om theatrale redenen helemaal niets mis mee.”; “..feit is dat Stevens op een prachtige manier zijn ziel binnenstebuiten heeft gekeerd in deze voorstelling en dat Terence van der Loo vijf pluimen op zijn hoed verdient vanwege zijn stijlvolle en dappere spel.”.  

Productieverkoop & contact
TripleT Agency
Jean-Paul Karting
jeanpaul@tripleTagency.nl

Promotie materiaal
Van de productie Dood aan Zee is promotiemateriaal beschikbaar.

Bij gebruik van beeldmateriaal dien je altijd onderstaande bron te vermelden;
Foto: Martijn van Tilburg

Foto’s Dood aan Zee:

Barrie Stevens & Terence van der Loo
Fotograaf: Michael Graste 
Assistent-Fotograaf: Eva 
Haar Make: Iris Zuidema 
Locatie: The Grand Amsterdam